Kunst in opdracht

Neem contact op voor meer informatie

Beeldend kunstenaar Jolanda Hartog maakt divers werk in opdracht.

Delfts Blauw | Jugendstil | Zwart-wit: een geboortetegel, huwelijksbord, relatiegeschenk, souvenir, naambord, tegelwand, bord met ontwerp op basis van aangeleverde foto, familiewapen, aardewerk met uw bedrijfslogo. Alles is mogelijk in Delfts blauw, polychrome (meerkleurig) of zwart/wit.

Beelden in brons en spektsteen: samen met u overlegt Jolanda over uw wensen en geeft zij een artistieke vertaling in brons. Een uniek cadeau, relatiegeschenk of souvenir.

Bodycasting: unieke geschenken en herinneringen van handen, voeten, torso, in gips en keramiek.

Projecten: heeft u een project? Neem contact op over de mogelijkheden.

Handbeschilderd aardewerk

Bronzen en spekstenen beelden

Bodycasting in gips en keramiek

Kunstprojecten & educatie

Enkele voorbeelden met toelichting

Afscheidscadeau Hotel Opduin Texel

Als afscheidscadeau voor het personeel van hotel Opduin op Texel ontwierp en schilderde Jolanda in 2011 het decor voor een moderne tegel-tulpenvaas. Een object dat in elkaar geschoven kan worden, met aan iedere kant een afbeelding die met hotel en Texel te maken heeft. Omdat het hier om een grotere oplage ging, werd er gewerkt met transfers.

Gemeenteraad Purmerend

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 ontwierp en beschilderde Jolanda Hartog voor de gemeenteraad van Purmerend een Jugendstil plateel schaal, waarin het gemeentewapen van Purmerend op een abstracte manier is verwerkt. Aftredende raadsleden krijgen als dank dit unieke afscheidsgeschenk.

Heldentrofee Purmerend

Voor de Gemeente Purmerend ontwierp Jolanda Hartog in 2009 een Heldentrofee, die jaarlijks wordt uitgereikt aan kinderen die een heldendaad hebben verricht. In het kader van de traditionele lintjesregen voorafgaand aan Koninginnedag, deelt de Gemeente Purmerend sinds 2009 ook een ‘kinderlintje’ uit aan kinderen die iets bijzonders hebben betekend voor de samenleving. Jolanda Hartog ontwierp hiervoor een Heldentrofee van brons. De onderscheiding bestaat uit een speld met daarop de tekst HELD. In de weerspiegeling van het woord HELD, lees je HERO. Bij de speld hoort een bronzen standaard, waar de helden-speld in kan liggen. Samen vormen ze de trofee.